Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok es tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
Közlekedik a család vetélkedő 2015-ben is
2015-04-09 11:17 | GI
Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai támogatóival együtt idén is meghirdette a Közlekedik a család országos közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A nagy sikerű közlekedésbiztonsági családi vetélkedő 2015. évi megszervezését az ORFK-OBB, az Autós Nagykoalíció és a Skoda Magyarország közös sajtótájékoztatón jelentette be. A sajtótájékoztatót tartotta Kiss Csaba r. alezredes, az ORFK-OBB főtitkára, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, valamint Dalnoki Balázs, a Porsche Hungária Kft. Skoda márkaigazgatója.

A „Közlekedik a család” vetélkedőre minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6-17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek. A verseny fődíja egy Skoda Fabia Combi személygépkocsi.

A megyei és fővárosi versenyeket 2015. április 25 és június 13 között tartják (megyénként eltérő időpontokban), míg az országos döntőre 2015. június 21-én kerül sor, Mogyoródon, a Hungaroring területén.

 

A vetélkedőről kiadott hivatalos sajtóközleményének megtekintése

 

A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu  – tájékozódhatnak.  


  • Novemberi baleseti...

    2018. január 01. és november 30. között nőtt a személysérüléses közúti balesetek és a halálos áldozatok száma az elmúlt év hasonló időszakához képest. Íme, a...  >>

  • Mikulás akciók...

    A rendőri baleset-megelőzési munka szerves részévé, tradicionális elemévé vált, hogy december 06-án, azaz Miklós napján figyelemfelhívó közlekedésbiztonsági akciót...  >>

  • TISPOL Alcohol&Drugs...

    Ezen a héten az autósok fokozott ittasság ellenőrzésekre számíthatnak...  >>