Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok és tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
Együttműködés a CBA-val
2014-03-28 11:51 | GI
Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság együttműködési megállapodást írt alá a CBA-val.

A „Közlekedik a család” vetélkedőre vonatkozó együttműködési megállapodást a 2014. március 24-én megtartott sajtótájékoztató keretében Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány, valamint Baldauf László, a CBA elnöke írta alá.
A legnagyobb hazai üzlethálózat vállalta, hogy a havonta megjelenő CBA Magazinban, a CBA országos akciós újságban, valamint a www.cba.hu honlapon terítésmentesen megjelenteti a versenyfelhívást. A 2014. április-június hónapokban lezajló területi selejtezőkről havi rendszerességgel beszámolókat közöl, továbbá hírt ad az országos döntőről is.
A CBA a nyertesek díjazásában is érintett: a 30 000.-Ft értékű ajándékkosarak mellett családi belépőjegyeket lehet nyerni a 2014. novemben 28-30. között megrendezésre kerülő Lovas Világkupára.
 
 


 


Vissza
  • Csaknem tízezer...

    Az egy hétig tartó nemzetközi sebességellenőrző kampány keretében hazánkban közel tízezer járművezetővel szemben indult...  

  • Baleseti helyzetértékelés július...

    2019. első hét havában gyakorlatilag valamennyi baleseti mutató kedvező értéket mutat az előző év azonos időszakával...  

  • Ismét nemzetközi ellenőrzés...

    A jövő héten a gyorshajtók kiszűrésére irányul a TISPOL „Speed” megnevezésű fokozott közúti ellenőrző akciója, mely kontinensünk túlnyomó részére kiterjed. ...