Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok és tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
Féken tartott lendület fotópályázat
2014-02-14 10:24 | GI
2014. március 01. és május 31. között, saját készítésű művekkel lehet pályázni a közlekedésbiztonsági fotópályázaton.

Újra meghirdette a „Féken tartott lendület” megnevezésű országos fotópályázatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, és a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. A szervezők az alkotóktól olyan kreatív és figyelemfelhívó pályaműveket várnak, amelyek alkalmasak a különböző közlekedői csoportok közlekedési kultúrájának fejlesztésére, közlekedői magatartásuk pozitív irányú befolyásolására, valamint a közlekedés sokszínűségének kifejezésére.
A pályázat feltétele a magyarországi lakcím, saját készítésű, A/4 formátumú műalkotás, továbbá az, hogy a felvétel ne sértsen személyiségi, szerzői, kegyeleti jogokat, s feleljen meg a közerkölcs normáinak. A beküldött pályaművel szembeni elvárás, hogy mondanivalója járuljon hozzá a biztonságos közlekedés propagálásához, a három fő „közúti gyilkos” visszaszorításához, a halálos kimenetelű közlekedési balesetek számának csökkentéséhez, s annak tudatosításához, hogy legfőbb értékünk az emberi élet.
 
A nyeremények sorában vásárlási utalvány, 3 éjszakás, félpanziós wellness lehetőség és kerékpár vár gazdára!
 
 


 


Vissza
  • Magyar rendőrtiszt a TISPOL...

    Zsinkai Elvira r. őrnagy személyében magyar tagja lett a TISPOL Végrehajtó...  

  • Uniós tagállamok...

    A legjobb közlekedésbiztonsági mutatóval az Egyesült Királyság rendelkezik, míg a bolgár és a román utakon a legnagyobb a halálozási...  

  • Minden esetben...

    Új preventív kampányt indított Nógrád megyében a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési...