Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok es tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
Féken tartott lendület fotópályázat
2014-02-14 10:24 | GI
2014. március 01. és május 31. között, saját készítésű művekkel lehet pályázni a közlekedésbiztonsági fotópályázaton.

Újra meghirdette a „Féken tartott lendület” megnevezésű országos fotópályázatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, és a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. A szervezők az alkotóktól olyan kreatív és figyelemfelhívó pályaműveket várnak, amelyek alkalmasak a különböző közlekedői csoportok közlekedési kultúrájának fejlesztésére, közlekedői magatartásuk pozitív irányú befolyásolására, valamint a közlekedés sokszínűségének kifejezésére.
A pályázat feltétele a magyarországi lakcím, saját készítésű, A/4 formátumú műalkotás, továbbá az, hogy a felvétel ne sértsen személyiségi, szerzői, kegyeleti jogokat, s feleljen meg a közerkölcs normáinak. A beküldött pályaművel szembeni elvárás, hogy mondanivalója járuljon hozzá a biztonságos közlekedés propagálásához, a három fő „közúti gyilkos” visszaszorításához, a halálos kimenetelű közlekedési balesetek számának csökkentéséhez, s annak tudatosításához, hogy legfőbb értékünk az emberi élet.
 
A nyeremények sorában vásárlási utalvány, 3 éjszakás, félpanziós wellness lehetőség és kerékpár vár gazdára!
 
 


 


  • Új mentőhajó a...

    A fürdőzők és a vizisportolók nagyobb biztonságban érezhetik magukat a Dunán az új alapítványi mentőhajó...  >>

  • Balesetmegelőzési...

    A héten került sor a területi (megyei, fővárosi) közlekedésrendészeti szervek balesetmegelőzési főelőadóinak tavaszi...  >>

  • Sebességcsökkentés...

    A lakott területen kívüli utakon csökkentették a megengedett legnagyobb...  >>