Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok és tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
Rendhagyó Mikulás
2013-12-16 11:42 | GI
KRESZ teszttel érkezett a Mikulás a rendőrség Teve utcai székházába. Színes programokról, ügyességi vetélkedőkről, és természetesen ajándékokról szólt a délelőtt.

Mikulás napi Mini-KRESZ ünnepségre invitálták az óvodás és iskolás gyerekeket a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság és a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársai december 8-án a Rendészeti Szervek Kiképző Központjába. 
A rendezvényre érkező gyermekeket brióssal és teával fogadták a szervezők. Kellett az energia, hiszen színes programok egész sora várta a délelőtt folyamán a kis vendégeket. A kisebbek rolleren, a nagyobbak pedig kerékpáron tehették próbára ügyességüket a mini-KRESZ pályán. Ugyanitt játékosan ismerkedhettek a közlekedési szabályokkal a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szakembereinek segítségével. 
A bohóc műsorát követően megérkezett a várva-várt Mikulás is, aki természetesen mindenkinek hozott ajándékot a zsákjában. A közel 1200 gyermek a Mikulás-csomag mellett közlekedéssel kapcsolatos játékoknak – labdának, társasjátéknak, könyvnek – is örülhetett a szervezők jóvoltából. 
 
 
(Pest MBB nyomán)
 


 


Vissza
  • Csaknem tízezer...

    Az egy hétig tartó nemzetközi sebességellenőrző kampány keretében hazánkban közel tízezer járművezetővel szemben indult...  

  • Baleseti helyzetértékelés július...

    2019. első hét havában gyakorlatilag valamennyi baleseti mutató kedvező értéket mutat az előző év azonos időszakával...  

  • Ismét nemzetközi ellenőrzés...

    A jövő héten a gyorshajtók kiszűrésére irányul a TISPOL „Speed” megnevezésű fokozott közúti ellenőrző akciója, mely kontinensünk túlnyomó részére kiterjed. ...