Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok es tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
Rendhagyó Mikulás
2013-12-16 11:42 | GI
KRESZ teszttel érkezett a Mikulás a rendőrség Teve utcai székházába. Színes programokról, ügyességi vetélkedőkről, és természetesen ajándékokról szólt a délelőtt.

Mikulás napi Mini-KRESZ ünnepségre invitálták az óvodás és iskolás gyerekeket a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság és a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársai december 8-án a Rendészeti Szervek Kiképző Központjába. 
A rendezvényre érkező gyermekeket brióssal és teával fogadták a szervezők. Kellett az energia, hiszen színes programok egész sora várta a délelőtt folyamán a kis vendégeket. A kisebbek rolleren, a nagyobbak pedig kerékpáron tehették próbára ügyességüket a mini-KRESZ pályán. Ugyanitt játékosan ismerkedhettek a közlekedési szabályokkal a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szakembereinek segítségével. 
A bohóc műsorát követően megérkezett a várva-várt Mikulás is, aki természetesen mindenkinek hozott ajándékot a zsákjában. A közel 1200 gyermek a Mikulás-csomag mellett közlekedéssel kapcsolatos játékoknak – labdának, társasjátéknak, könyvnek – is örülhetett a szervezők jóvoltából. 
 
 
(Pest MBB nyomán)
 


 


  • Új mentőhajó a...

    A fürdőzők és a vizisportolók nagyobb biztonságban érezhetik magukat a Dunán az új alapítványi mentőhajó...  >>

  • Balesetmegelőzési...

    A héten került sor a területi (megyei, fővárosi) közlekedésrendészeti szervek balesetmegelőzési főelőadóinak tavaszi...  >>

  • Sebességcsökkentés...

    A lakott területen kívüli utakon csökkentették a megengedett legnagyobb...  >>