Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok és tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
PILÓTA PROGRAM
2013-06-30 10:55 | Pest MBB
Az ittas vezetés visszaszorítására irányuló szentendrei kezdeményezést számos híresség támogatja: sportolók, zenészek és közszereplők egyaránt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság és a Szentendrei Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2013. június 7-én indította el a „PILÓTA PROGRAM” elnevezésű projektjét. A program célja: felhívni az állampolgárok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire, illetve az ittas vagy bódult állapotban okozott balesetek számának visszaszorítása.

A munkatervben a Szentendrei rendőrkapitányságon kívül a helyi vendéglátó egységek is részt vesznek, növelve ezzel annak a lehetőségét, hogy minél szélesebb réteg értesüljön a szeszesital-fogyasztás rendkívüli közlekedésbiztonsági kockázatáról, és ezáltal támogathassa a rendőrség munkáját. A programhoz csatlakozott vendéglátóhelyeken, plakátokat helyeznek el. Azok a gépjárművezetők, akik csatlakoznak a programhoz, egy kulcstartót kapnak, mely felmutatásával térítésmentesen kapnak (a kijelölt helyeken) egy alkoholmentes üdítőt.

A program jelentősségét bizonyítja, hogy számos ismert személy (Dr. Kemény Dénes, Szandi és Bogdány Csaba, Lilu, Várkonyi Attila. Karoly Sterbinszky, Cory, Kiki, Csepregi Éva, Irigy Hónaljmirigy: Sipos Tamás és Sipos Péter) is támogatja a Szentendrei kapitányság elképzeléseit.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, akik segítik és támogatják a Szentendrei és a Szentendrei Városi Baleset-megelőzési Bizottság elképzeléseit.

  


Vissza
  • Magyar rendőrtiszt a TISPOL...

    Zsinkai Elvira r. őrnagy személyében magyar tagja lett a TISPOL Végrehajtó...  

  • Uniós tagállamok...

    A legjobb közlekedésbiztonsági mutatóval az Egyesült Királyság rendelkezik, míg a bolgár és a román utakon a legnagyobb a halálozási...  

  • Minden esetben...

    Új preventív kampányt indított Nógrád megyében a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési...