Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok és tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
Közlekedik a család: közlekedésbiztonsági vetélkedő
2013-03-27 20:51 | ORFK-OBB
Közlekedik a család: újra indul a legendás vetélkedő! És a tét is emelt, a nyertes család egy Skoda Rapid autóval lehet gazdagabb!

 Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő

 

 

Az elmúlt év kedvező tapasztalata alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság az idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot. 

 

Az országos vetélkedősorozat főtámogatója az Autós Nagykoalíció www.ank.hu.

 

 

A részvétel feltételei:

 

a. Közlekedésbiztonsági nyílt nap: A megyei (fővárosi) balesetmegelőzési bizottságok a www.kreszvaltozas.hu honlapon szereplő helyszíneken és időpontban a Magyar Autóklubbal közösen nyílt közlekedésbiztonsági napot szerveznek, melynek keretén belül tesztlap kitöltésére, kerékpáros vetélkedőre, csúszós pályán történő vezetésre, gépjárművek műszaki átvizsgálására, gyakorlati vezetéstechnikai tanácsok megismerésére van lehetősége az érdeklődőknek.  A nyílt napon bárki részt vehet, a rendezvényre kilátogató családok részére vetélkedők kerülnek megszervezésre.

 

b. Internet:

2013. április10-től 2013. augusztus 31-ig a www.kreszvaltozas.hu honlapon keresztül egy KRESZ tesztlap kitöltésével lehet jelentkezni azon családoknak, akik a fenti kiírásnak megfelelnek.

Továbbjutás:

A megyei balesetmegelőzési bizottságok a területi közlekedésbiztonsági nyílt napokon adnak tájékoztatást a családi vetélkedők lebonyolításáról. A bizottságok döntése alapján a családok közlekedésbiztonsági nyílt napon illetve egyéb rendezvény keretén belül kerülnek kiválasztásra.

 

Megyénként (a fővárosból is) egy család jut az országos döntőbe. A www.kreszvaltozas.hu honlapon keresztül regisztráltak közül egy család részére biztosítunk lehetőséget az országos döntőbe jutásra.

Az országos verseny díjazását az Autós Nagykoalíció biztosítja. Fődíj egy Skoda Rapid személygépkocsi. Az országos döntő egyéb díjai most kerülnek kialakításra, de törekszünk arra, hogy a résztvevő családok mindegyike kapjon magyarországi üdülést és benzinutalványt. A verseny díjai a véglegesítést követően megtekinthetőek a www.kreszvaltozas.hu internetes honlapon.   

 

A családi vetélkedő országos döntője 2013. szeptember végén kerül megrendezésre a Zsámbékon átadott drivingcamp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai centrumban. 


Vissza
  • Magyar rendőrtiszt a TISPOL...

    Zsinkai Elvira r. őrnagy személyében magyar tagja lett a TISPOL Végrehajtó...  

  • Uniós tagállamok...

    A legjobb közlekedésbiztonsági mutatóval az Egyesült Királyság rendelkezik, míg a bolgár és a román utakon a legnagyobb a halálozási...  

  • Minden esetben...

    Új preventív kampányt indított Nógrád megyében a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési...