Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok és tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
Shimano KRESZ Park a Bringaexpón
2013-03-14 09:18 | GI
Március elején, a Bringaexpón, Budapesten, belső téri kreszpályán gyakorolhatták az Élet Úton program keretében a gyermekek a biztonságos kerékpározást.

 

2013. február 28 és március 3 között rendezték meg Budapesten a VI. Bringaexpo kiállítást. A rendezvény 4 nap alatt mintegy 23.000 látogatót vonzott, mely rekordnak számít az expo életében. A Bringaexpó az Utazás kiállítás legnagyobb társrendezvényévé nőtte ki magát.

A kerékpározni vágyó gyermekek a Shimano KRESZ Parkban felkészült pedagógusok és közlekedési szakemberek mellett a két kedves kutyakölyök, Tóbiás és Balambér segítségével gyakorolhatták a biztonságos közlekedést.

Miközben a gyermekek a Shimano KRESZ Parkban vidáman tekerve megismerték a legfontosabb közlekedési jelzéseket, a jelzőlámpa működését, valamint a biztonságos kerékpározás további alapvető szabályait, a szülők a Shimano hazai forgalmazója, a Paul Lange Hungary felkészült szakembereinek segítségével tájékozódhattak a gyermekek számára megfelelő, biztonságos kerékpárokkal és kiegészítőkkel kapcsolatban.

A Bringaexpón az országos média érdeklődésére is számot tartó KRESZ park létrehozásában a Shimano mellett az ÉLET ÚTON országos közlekedésbiztonsági program partnerei: a KTI Közlekedéstudományi Intézet, a FOR-VID Kft., valamint a Premium Relations vettek részt.

A Bringaexpóra ellátogatott Janza Kata is, aki a „Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai” c. hangoskönyv létrehozásában is közreműködött. Az ORFK-OBB által támogatott Tóbiás és Balambér programról, a kapcsolódó hangoskönyvről, továbbá a nevezetesebb rendezvényekről honlapunkon már több alkalommal beszámoltunk.

 

Képek a képgalériában

Forrás: Prémium Relations 


Vissza
  • Magyar rendőrtiszt a TISPOL...

    Zsinkai Elvira r. őrnagy személyében magyar tagja lett a TISPOL Végrehajtó...  

  • Uniós tagállamok...

    A legjobb közlekedésbiztonsági mutatóval az Egyesült Királyság rendelkezik, míg a bolgár és a román utakon a legnagyobb a halálozási...  

  • Minden esetben...

    Új preventív kampányt indított Nógrád megyében a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési...