Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok es tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
BB angyalok Pest megyében
2010-07-14 09:34 | Pest MBB nyomán
Rendőrnők a disco balesetek ellen lépnek fel Pest megye fiatalok által kedvelt szórakozóhelyein. Az érdi főpróba sikeres volt, így a kampány folytatása várható.

Kijelenthetjük, hogy az egyenruhás rendőrnők az átlagosnál nagyobb figyelmet kapnak. Ez nem csak a férfi közlekedők részéről igaz, hiszen a szebbik nem képviselői is jobban felfigyelnek uniformist viselő társaikra. Intézkedjenek ők akár az utak mentén, vagy tartsanak előadást valamilyen preventív jellegű rendezvényen – teljesen mindegy. Az egyenruhás rendőrnők megjelenése általában nagyobb hatást vált ki, így ennek megfelelően az általuk elmondottak „befogadása” is nagyobb reményekkel kecsegtet.

Részben ez áll a hátterében annak a kampánynak, melyet a Pest megyei Rendőr-főkapitányság indított a disco balesetek és az ittasan okozott balesetek visszaszorítása érdekében.

A „BB Angyalai” kampány címszereplői szemrevaló rendőrhölgyek, akik a népszerű szórakozóhelyeket járva, nem mindennapi módon tájékoztatják a fiatalokat azokról a hihetetlen veszélyekről, melyek a szórakozóhelyről távozást követően rájuk leselkednek.Ha a „BB Angyalai”-val meg akar ismerkedni, kattinson IDE!