Ingyenes Vezetéstechnikai Motoros Tréning
2019-03-29 10:55 | ORFK-OBB
Jöjjön el Ön is a Hungaroringre, ahol rendőrmotorosok és instruktorok közreműködésével fejlesztheti vezetéstechnikai képességeit!

A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság (továbbiakban: Pest MBB) Ingyenes Vezetéstechnikai Motoros Tréninget szervez a „vasak” szerelmeseinek 2019. április 09-én, kedden, a Hungaroring területén. A rendezvény reggel 10 órától délután 15 óráig tart. Jelentkezni a Pest MBB facebook felületén lehet.

A tréning rövid megnyitóval veszi kezdetét, majd a résztvevőket – a várhatóan nagy számú érdeklődőre tekintettel - csoportokra osszák. Ezt követően kezdődhetnek a tematikus programok, melyek részei az alábbiak:

-        - alacsony sebességes vezetéstechnikai tréning rendőrmotoros oktatókkal,

-        - tantermi előadás a Tanpálya instruktorai részvételével,

-        - földes pályán vezetéstechnikai feladatok végrehajtása a Tanpálya instruktorai felügyelete mellett.

A rendezvénnyel a szervezőknek az a célja, hogy a tavaszi szezonkezdet idején a motorkerékpárosok az elméleti közlekedési ismereteik mellett a vezetéstechnikai tudásukat is felfrissítsék. A tapasztalatok és baleseti statisztikák egyaránt igazolják, hogy a téli több hónapos leállás során a motorosok sokat „felejtenek”, a közúti forgalomban eleinte gyakrabban hibáznak, ezen túl a közlekedés többi résztvevője is elszokott attól, hogy a dinamikus kétkerekű járművekre ismét figyelni kell. Azaz, a motorosoknak ismét meg kell szokniuk a motorozást – és ebben a fokozatosság az egyik kulcsszó (!) -, míg az autósoknak, a tehergépkocsi és autóbusz sofőröknek meg kell szokniuk a motorosokat.

 

Jelentkezzen Ön is, és vegyen részt a vezetéstechnikai motoros tréningen, térítésmentesen! 


Vissza
  • Ajtónyitásos kampány...

    A gépjárművezetők 13%-a soha nem néz körül, mielőtt megállást követően kinyitja az ajtót....  

  • Tragédia...

    A robbanómotor meghajtású kerékpárok vezetése speciális kockázatokkal...  

  • Csaknem tízezer...

    Az egy hétig tartó nemzetközi sebességellenőrző kampány keretében hazánkban közel tízezer járművezetővel szemben indult...