Elindultak a KRESZmenők!
2019-03-21 17:05 | ORFK-OBB
Útjukra bocsátottuk a KRESZmenőket, két barátot, akik mindenkinek ismerősek lehetnek, és a gyakori, veszélyt rejtő forgalmi szituációkba ajánlott biztonságos közlekedési viselkedésre hívják fel a figyelmet.

Elsősorban rádiószpotok formájában ismerheti meg mostantól a nagyközönség a KRESZmenőket, az ORFK-OBB két szereplőjét, akik geges párbeszédekben segítenek a leghétköznapibb, azonban veszélyeket rejtő forgalmi szituációkra felhívni a közlekedők figyelmét. Minden felelevenített szituációra biztonságos megoldást javasolnak.

És, hogy miért is lehetnek ők ismerősek az emberek számára? Mert a hangot két szinkronszínész, Csőre Gábor és Szabó Máté adták. Ők szinkronizálják a kedvelt Agymenők bohózat-sorozatot, és így hangjuk az ismert karakterekre emlékeztetve könnyebben elképzelhetővé teszi a képzelt-eljátszott párbeszéd szituációkat.

A KRESZmenők nem csak egy témát vetnek fel, sorozat készült a szpotokból, amelyekből több meg fog jelenni animációval is, hogy a videós megosztó felületeken is jelen lehessenek. Az animált változatokból az első már útjára is indult.

 

 

 

 

 

  


Vissza
  • ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT...

    Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság hírei, figyelemfelhívó-, és tájékoztató írásai új honlapon olvashatóak....  

  • Ajtónyitásos kampány...

    A gépjárművezetők 13%-a soha nem néz körül, mielőtt megállást követően kinyitja az ajtót....  

  • Tragédia...

    A robbanómotor meghajtású kerékpárok vezetése speciális kockázatokkal...