Elindultak a KRESZmenők!
2019-03-21 17:05 | ORFK-OBB
Útjukra bocsátottuk a KRESZmenőket, két barátot, akik mindenkinek ismerősek lehetnek, és a gyakori, veszélyt rejtő forgalmi szituációkba ajánlott biztonságos közlekedési viselkedésre hívják fel a figyelmet.

Elsősorban rádiószpotok formájában ismerheti meg mostantól a nagyközönség a KRESZmenőket, az ORFK-OBB két szereplőjét, akik geges párbeszédekben segítenek a leghétköznapibb, azonban veszélyeket rejtő forgalmi szituációkra felhívni a közlekedők figyelmét. Minden felelevenített szituációra biztonságos megoldást javasolnak.

És, hogy miért is lehetnek ők ismerősek az emberek számára? Mert a hangot két szinkronszínész, Csőre Gábor és Szabó Máté adták. Ők szinkronizálják a kedvelt Agymenők bohózat-sorozatot, és így hangjuk az ismert karakterekre emlékeztetve könnyebben elképzelhetővé teszi a képzelt-eljátszott párbeszéd szituációkat.

A KRESZmenők nem csak egy témát vetnek fel, sorozat készült a szpotokból, amelyekből több meg fog jelenni animációval is, hogy a videós megosztó felületeken is jelen lehessenek. Az animált változatokból az első már útjára is indult.

 

 

 

 

 

  


Vissza
  • Csatlakozzon Ön...

    Csatlakozzon az EDWARD Nap európai kezdeményezéshez és tegyen fogadalmat annak érdekében, hogy egyetlen ember se veszítse életét a közutakon 2019. szeptember 26-án!...  

  • Egy nap halálos áldozatok...

    2019-ben is lesz EDWARD Nap. A TISPOL magyar nyelvű videoüzenetben fordult a hazai...  

  • Gyalogos balesetek...

    2010 óta a gyalogosokat érintő közúti balesetek és halálozások száma csökkent. Tavaly 165 gyalogos vesztette életét az...