MOTO ZEG 2019
2019-03-05 10:09 | ORFK-OBB
Ha Ön is szeret motorozni, regisztráljon és jöjjön el a Zala ZONE pályájára, ahol vezetéstechnikai képességeit fejlesztheti.

Motoros rendezvényt szervez a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága, és a Zala ZONE. Az érdeklődő motorkerékpárosok és segédmotoros kerékpárosok különböző előadásokon és vezetéstechnikai tréningeken vehetnek részt, a biztonságos motorozás jegyében – s mindezt ingyenesen!  A rendezvény ideje: 2019. április 06 (szombat), 08.30 és 15.30 óra között. A helyszínt a Zala ZONE Autóipari Próbapálya biztosítja (Zalaegerszeg, Fészek u. 4.)

 

A részvétel online regisztrációhoz kötött. A vezetéstechnikai tréningek már reggel megkezdődnek, és egészen 15 óráig folytatódnak, és egy meglepetés előadó is megtiszteli a rendezvényt. Ebéd rendelésére is van lehetőség (előrendelés során). A tréningen résztvevők között 30 kupont sorsolnak ki, mely feljogosítja tulajdonosát a 2019. május 04-én, a Hungaroringen megszervezett Suzuki & ORFK-OBB MOTOFEST 2019 rendezvényen való részvételre.

 

Regisztráljon még most, hiszen a meghirdetés első napján már 120-an tették ezt meg Ön előtt!

 

(A rendezvényt a szervezőkön kívül többek között a Magyar Vöröskereszt, a Zala MRFK, és a Polgárőrség is támogatja). 


Vissza
  • Ajtónyitásos kampány...

    A gépjárművezetők 13%-a soha nem néz körül, mielőtt megállást követően kinyitja az ajtót....  

  • Tragédia...

    A robbanómotor meghajtású kerékpárok vezetése speciális kockázatokkal...  

  • Csaknem tízezer...

    Az egy hétig tartó nemzetközi sebességellenőrző kampány keretében hazánkban közel tízezer járművezetővel szemben indult...