Dalíró pályázatot hirdet a DUE
2019-02-14 19:53 | Bezzeg Hanna
Dalíró versenyre hívja a fiatalokat a Diák Újságíró Egyesület és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A pályázat mottója, és egyben célja, hogy mindenki hazaérjen!

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság már több ízben működött együtt, legújabb közös projektjük egy dalverseny, amely a körültekintő és felelősségteljes közlekedés fontosságára hívja fel a figyelmet. A DUE és az ORFK-OBB egyaránt eltökéltek a biztonságos motorozás, autózás vagy éppen kerékpározás népszerűsítésében – azaz abban, hogy mindenki hazaérjen!

A pályázatra olyan, 14 és 24 év közötti fiatalok nevezését várják, akik éreznek magukban elég bátorságot ahhoz, hogy megmutassák tehetségüket. A fiatalok egy 30 másodperc – 3 perc közötti, videó vagy MP3 formátumú dallal indulhatnak a versenyen. A jelentkezés 2019. március 31-ig a www.due.hu/palyazatok honlapon adható be, egy rövid bemutatkozással kiegészítve.

A beérkezett dalokat Nagy Ricsi énekes, továbbá a DUE és az ORFK-OBB munkatársai fogják zsűrizni, a legjobbakat pedig pazar Audio-Technica fejhallgatókkal és fülhallgatókkal jutalmazni. A győztes továbbá extra nyereményként felveheti saját dalát profi stúdiókörülmények között – mindezt az Audio-Technica jóvoltából. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2019. május 31-én, a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kerül sor.

 

Ha van egy jó szöveged, esetleg bandában zenélsz, most itt a lehetőség; ne félj megmutatni magad! 


Vissza
  • Európai szintű tehergépkocsi és...

    A legnagyobb közúti gépjárművek forgalmát ellenőrzik kontinensünk országaiban egy héten át, közöttük Magyarországon...  

  • Ötödével csökkent a halálos áldozatok...

    A személysérüléses közúti balesetek, a halálos áldozatok, valamint a sérültek számának csökkenése jellemzi 2019. első hat hónapjának baleseti...  

  • Új uniós...

    A közúti közlekedésbiztonsági adatszolgáltatás rendszere jelentős átalakítás előtt áll. Jövőre hét új teljesítménymutató bevezetése...