Vasárnapi balesetek
2019-02-10 22:50 | ORFK-OBB
Két súlyos, halálos kimenetelű baleset is történt vasárnap.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Schreindler Ágnes tájékoztatása szerint két ember meghalt, egy pedig megsérült egy súlyos balesetben az M1-es autópálya 110-es kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap kora reggel.

A Győr közelében történt balesetben egy Audi márkáju személyautó és egy Fiat Ducato kisteherautó ütközött össze. A személyautóban utazók közül halt meg két utas a helyszínen. A kisteherautó a balesetben felborult.

Fotók: MTI/Krizsán Csaba

 

 

Szombathelyen szintén halálos baleset történt a Zanati úton lévő aluljáró közelében - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Egy ember meghalt, amikor vasárnap délelőtt két személyautó ütközött egymással. Az ütközés következtében az egyik autó vezetője beszorult a járművébe, akit a tűzoltók feszítővágóval emelték ki. A járműből kiemelt 49 éves férfi meghalt, a másik autó vezetőjét súlyos sérülésekkel kórházba szállították.  


Vissza
  • Csaknem tízezer...

    Az egy hétig tartó nemzetközi sebességellenőrző kampány keretében hazánkban közel tízezer járművezetővel szemben indult...  

  • Baleseti helyzetértékelés július...

    2019. első hét havában gyakorlatilag valamennyi baleseti mutató kedvező értéket mutat az előző év azonos időszakával...  

  • Ismét nemzetközi ellenőrzés...

    A jövő héten a gyorshajtók kiszűrésére irányul a TISPOL „Speed” megnevezésű fokozott közúti ellenőrző akciója, mely kontinensünk túlnyomó részére kiterjed. ...