Vasárnapi balesetek
2019-02-10 22:50 | ORFK-OBB
Két súlyos, halálos kimenetelű baleset is történt vasárnap.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Schreindler Ágnes tájékoztatása szerint két ember meghalt, egy pedig megsérült egy súlyos balesetben az M1-es autópálya 110-es kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap kora reggel.

A Győr közelében történt balesetben egy Audi márkáju személyautó és egy Fiat Ducato kisteherautó ütközött össze. A személyautóban utazók közül halt meg két utas a helyszínen. A kisteherautó a balesetben felborult.

Fotók: MTI/Krizsán Csaba

 

 

Szombathelyen szintén halálos baleset történt a Zanati úton lévő aluljáró közelében - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Egy ember meghalt, amikor vasárnap délelőtt két személyautó ütközött egymással. Az ütközés következtében az egyik autó vezetője beszorult a járművébe, akit a tűzoltók feszítővágóval emelték ki. A járműből kiemelt 49 éves férfi meghalt, a másik autó vezetőjét súlyos sérülésekkel kórházba szállították.  


  • Új mentőhajó a...

    A fürdőzők és a vizisportolók nagyobb biztonságban érezhetik magukat a Dunán az új alapítványi mentőhajó...  >>

  • Balesetmegelőzési...

    A héten került sor a területi (megyei, fővárosi) közlekedésrendészeti szervek balesetmegelőzési főelőadóinak tavaszi...  >>

  • Sebességcsökkentés...

    A lakott területen kívüli utakon csökkentették a megengedett legnagyobb...  >>