Új autópálya kisokos
2019-01-05 22:08 | ORFK-OBB
Elkészült az új, frissített Autópálya Kisokos, amelyben az ORFK-OBB az autósoknak kíván segíteni az összegyűjtött gyakorlati tanácsokkal.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által kiadott új Autópálya Kisokos számos hasznos tanácsot ad az autópályákon történő közlekedéssel kapcsolatban: tartalmazza az autópályára érvényes sebességhatárokat, a díjfizetés módját és feltételeit, a főbb közlekedési szabályokat, felhívja a figyelmet az úgynevezett trükkös lopások veszélyeire, az útvonal megtervezésének fontosságára, a gyorsforgalmi utakon történő közlekedés sajátosságaira, továbbá műszaki hiba, veszélyhelyzet, vagy baleset esetére is tanácsokat ad a segélykérő telefonszámok ismertetése mellett.

A kisokos webes verzióját animált tartalommal töltötték fel, és az alábbi linken érhető el. Ugyanezen linken a magyar nyelvű kiadvány mögött angol, német és román nyelven is olvasható a tanácsgyűjtemény.  


Vissza
  • Csatlakozzon Ön...

    Csatlakozzon az EDWARD Nap európai kezdeményezéshez és tegyen fogadalmat annak érdekében, hogy egyetlen ember se veszítse életét a közutakon 2019. szeptember 26-án!...  

  • Egy nap halálos áldozatok...

    2019-ben is lesz EDWARD Nap. A TISPOL magyar nyelvű videoüzenetben fordult a hazai...  

  • Gyalogos balesetek...

    2010 óta a gyalogosokat érintő közúti balesetek és halálozások száma csökkent. Tavaly 165 gyalogos vesztette életét az...