Birtokba vették a kerékpárokat
2018-09-10 08:30 | ORFK-OBB
Tolna megyében ünnepélyesen átadták az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által adományozott kerékpárokat.

Szekszárdon, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tartsay Vilmos utcai objektumában 2018. szeptember 6-án ünnepélyes keretek között kerékpárokat adott át Megyeri Zsolt, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ügyvezető elnöke Kerekes Márknak, a Szekszárdi Városi Baleset-megelőzési Bizottság ügyvezető elnökének.

Az ünnepélyes átadás oka az volt, hogy az Országos Baleset-megelőzési Bizottság valamennyi területi szervnek – összesen 950 darab – kerékpárt adományozott baleset-megelőzési rendezvények, versenyek lebonyolításának támogatására.

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság összesen 48 kerékpárt kapott, melyet a megyei valamint a városi baleset-megelőzési bizottságok között osztottak szét. Az ünnepélyes átadást követően a rendezvényre meghívott általános és középiskolás diákok ügyességi pályán ki is próbálhatták a kerékpárokat.    

 

 

 

  


  • Húszéves a...

    Az ünnepélyes rendezvényen az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság is képviseltette...  >>

  • Balesethelyszínelők országos...

    A Nógrád megyei Szécsényben véget és a balesethelyszínelők országos versenye. Az elméleti és gyakorlati versenyszámokat követően a nyertesek átvehették az...  >>

  • Focus on the Road...

    A figyelmetlen közlekedés és a figyelemelvonó tényezők első alkalommal állnak az európai közúti ellenőrzések...  >>