KöBE gyermekrajz pályázat
2018-09-06 09:57 | ORFK-OBB
Iskolakezdés idején ismét közlekedésbiztonsági rajzpályázatot hirdet a KöBE. A rajzok beküldésének határideje: október 08!

A gyermekbiztonságot évek óta kiemelten kezeli a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület, ezért minden évben újabb és újabb programokkal segíti ezt az igen fontos területet. Nyáron gyakorlati és elméleti oktatást nyújtó KRESZ-tábort szervezett a kisiskolásoknak.

Most ősszel, az iskolakezdés idején – immáron 7. éve – közlekedésbiztonsági rajzpályázatot hirdetett meg óvodásoknak és kisiskolásoknak, „Én és a közlekedési táblák!” címmel. Az Egyesület ennek támogatásához, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívta a rajzpályázat népszerűsítését évek óta segítő egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat.

A rajzpályázat célja, hogy a szülők és a pedagógusok segítségével a legkisebbek is elgondolkodjanak azon, vajon mit jeleznek azok a közlekedési táblák, amelyeket akkor látnak, amikor például átkelnek az úton, vagy épp a bicikliútra hajtanak. A pályázat résztvevőitől azt kérjük, hogy közlekedési helyzetekben rajzolják le, milyen táblákat ismernek, ezek mi mindenre figyelmeztetik őket, vagy akár az autósokat.

A legszebb, legkreatívabb rajzot október 8-ig beküldő ovis és sulis nyereménye egy-egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék is gazdára vár. Emellett a KÖBE külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazza a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát is!

 

A kiírás részletei a www.kobe.hu/rajzpalyazat oldalon és a KöBE Facebook oldalán (www.facebook.com/kobebiztosito) olvashatók.

 

  


  • Közlekedik a család 2019-ben...

    Jelentkezzen Ön is családjával a nagy sikerű közlekedésbiztonsági vetélkedőre és nyerje meg a fődíjat, egy Škoda Fabia...  >>

  • Elindultak a...

    Útjukra bocsátottuk a KRESZmenőket, két barátot, akik mindenkinek ismerősek lehetnek, és a gyakori, veszélyt rejtő forgalmi szituációkba ajánlott biztonságos...  >>

  • Hétvégén jön az AMTS 2019!: mi is ott...

    Az év legnagyobb autós showja 2019-ben sem marad el, a programpaletta pedig a korábbi évekhez hűen gazdag és bőséges. Lássuk, milyen érdekességek várják azokat,...  >>