Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok és tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
MOTOFEST 2018
2018-04-11 19:50 | ORFK-OBB
Suzuki ORFK-OBB Motofest motoros fesztivál 2018. április 15-én a Hungaroringen.

Önt is várja az Országos Rendőr - Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és Hungaroring közös szervezésében a MOTOFEST2018. A rendezvény kapui a Hungaroringen 2018 április 15-én, vasárnap 08.15 órakor nyílnak és késő délutánig, 18.00 óráig izgalmas, érdekes programok várják a „vasak” szerelmeseit, és családtagjait.

 

A Suzuki-OBB Motofest hivatalos megnyitójára és sajtótájékoztatójára 09.00-kor kerül sor. Az eseményen beszédet mond Gazsi Júlia vezérigazgató helyettes, Mosóczi László NFM közlekedésért felelős helyettes államtitkár, Berzai Zsolt r. alezredes ORFK-OBB főtitkár és Fleischer Jefte, a Suzuki marketing menedzsere.

A napi program nem csupán a megszokott pályamotorozásra biztosít lehetőséget - amely ezen a napon díjmentes -, hanem a látogatók a Suzuki motorkereskedő és forgalmazó termékeivel, és egyéb kiegészítő felszerelésekkel is megismerkedhetnek.

A Hungaroring motorozás előregisztrációhoz kötött, melyet az érdeklődők a oldalon érnek el. A MOTOFEST 2018 egyben remek családi élményprogram is, mely szórakoztató gyermek és családi programok egész sorát nyújtja.

 

A rendezvény programterve:

8:15 - kapunyitás és a helyszíni regisztráció kezdete

09:00 - megnyitó ünnepély közösen a Hungaroring az ORFK-OBB és a Suzuki képviselőivel.

13.00-13.30 - kaszkadőr bemutató - Kulman Miki (mikeboy)

 

9:00 – 18.00 - ingyenes vezetéstechnikai programok és pályamotorozás

9:00 - 18:00 - gyermek programok („alkotom a motorom” stb.)

18:00 - rendezvény zárása

A vezetéstechnikai programok keretében 4 feladatot lehet begyakorolni. A Hungaroring Motoros Akadémia munkatársai az alacsony sebesség melletti manőverezést, valamint a fékezés-kitérés gyakorlati fogásait mutatják be, míg az ORFK rendőrmotorosai a szlalomozás és a kanyarodás elsajátításában segédkeznek.

Jöjjön el Ön is, és hozza el családját, barátjait!

A rendezvényről további információk 


Vissza
  • Csaknem tízezer...

    Az egy hétig tartó nemzetközi sebességellenőrző kampány keretében hazánkban közel tízezer járművezetővel szemben indult...  

  • Baleseti helyzetértékelés július...

    2019. első hét havában gyakorlatilag valamennyi baleseti mutató kedvező értéket mutat az előző év azonos időszakával...  

  • Ismét nemzetközi ellenőrzés...

    A jövő héten a gyorshajtók kiszűrésére irányul a TISPOL „Speed” megnevezésű fokozott közúti ellenőrző akciója, mely kontinensünk túlnyomó részére kiterjed. ...