MOTOFEST 2018
2018-04-11 19:50 | ORFK-OBB
Suzuki ORFK-OBB Motofest motoros fesztivál 2018. április 15-én a Hungaroringen.

Önt is várja az Országos Rendőr - Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és Hungaroring közös szervezésében a MOTOFEST2018. A rendezvény kapui a Hungaroringen 2018 április 15-én, vasárnap 08.15 órakor nyílnak és késő délutánig, 18.00 óráig izgalmas, érdekes programok várják a „vasak” szerelmeseit, és családtagjait.

 

A Suzuki-OBB Motofest hivatalos megnyitójára és sajtótájékoztatójára 09.00-kor kerül sor. Az eseményen beszédet mond Gazsi Júlia vezérigazgató helyettes, Mosóczi László NFM közlekedésért felelős helyettes államtitkár, Berzai Zsolt r. alezredes ORFK-OBB főtitkár és Fleischer Jefte, a Suzuki marketing menedzsere.

A napi program nem csupán a megszokott pályamotorozásra biztosít lehetőséget - amely ezen a napon díjmentes -, hanem a látogatók a Suzuki motorkereskedő és forgalmazó termékeivel, és egyéb kiegészítő felszerelésekkel is megismerkedhetnek.

A Hungaroring motorozás előregisztrációhoz kötött, melyet az érdeklődők a oldalon érnek el. A MOTOFEST 2018 egyben remek családi élményprogram is, mely szórakoztató gyermek és családi programok egész sorát nyújtja.

 

A rendezvény programterve:

8:15 - kapunyitás és a helyszíni regisztráció kezdete

09:00 - megnyitó ünnepély közösen a Hungaroring az ORFK-OBB és a Suzuki képviselőivel.

13.00-13.30 - kaszkadőr bemutató - Kulman Miki (mikeboy)

 

9:00 – 18.00 - ingyenes vezetéstechnikai programok és pályamotorozás

9:00 - 18:00 - gyermek programok („alkotom a motorom” stb.)

18:00 - rendezvény zárása

A vezetéstechnikai programok keretében 4 feladatot lehet begyakorolni. A Hungaroring Motoros Akadémia munkatársai az alacsony sebesség melletti manőverezést, valamint a fékezés-kitérés gyakorlati fogásait mutatják be, míg az ORFK rendőrmotorosai a szlalomozás és a kanyarodás elsajátításában segédkeznek.

Jöjjön el Ön is, és hozza el családját, barátjait!

A rendezvényről további információk 


  • Novemberi baleseti...

    2018. január 01. és november 30. között nőtt a személysérüléses közúti balesetek és a halálos áldozatok száma az elmúlt év hasonló időszakához képest. Íme, a...  >>

  • Mikulás akciók...

    A rendőri baleset-megelőzési munka szerves részévé, tradicionális elemévé vált, hogy december 06-án, azaz Miklós napján figyelemfelhívó közlekedésbiztonsági akciót...  >>

  • TISPOL Alcohol&Drugs...

    Ezen a héten az autósok fokozott ittasság ellenőrzésekre számíthatnak...  >>