Tarts velünk, legyél a partnerünk!
2018-04-03 15:01 | ORFK-OBB
Közlekedésbiztonsági Fotópályázat a 2018. évi Közlekedési Kultúra Napjára. Közlekedési kultúránk értékei 2018 - Egy fotó – Egy üzenet a biztonságos közlekedésért.

A 2018. évi Közlekedési Kultúra Napja alkalmából az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági Tagozata és a Magyar Plastiroute Kft. közlekedésbiztonsági fotópályázatot hirdetnek. A pályázat célja fényképen megjeleníteni a „kulturált közlekedést” a mindennapi életben. A kiírók olyan fényképeket és a képekhez tartozó üzeneteket várnak a pályázatra, amelyek ráirányítják a figyelmet a kulturált közlekedés fontosságára, mozzanataira, a közlekedési élethelyzeteket, tevékenységet, szituációkat hitelesen ábrázolják a mindennapok közlekedése során.

A pályázatra egy kategóriában lehet pályázni, amely ábrázolhat közlekedési helyzetet, pillanatot, szituációt vagy helyszínt. A képhez egy üzenetet is mellékelni kell a pályázónak, amely összefüggésben van a fényképpel.

A pályázatra a következő online felületen lehet jelentkezni.

A jelentkezés során kérjük megadni a pályázó és a kép adatait az online jelentkezési lapon megadott módon. Beküldési határidő: 2018. április 27. 24:00 óra

 

 

A pályázati feltételekről, a beküldendő képfelvételek technikai paramétereiről, az értékelésről és díjazásról további információkat letölthet pdf formátumban. 


  • Sötétben hamarabb...

    A vezetés közbeni elalvás megelőzésében a mozgás és az éjszakai egészséges alvás sokat...  >>

  • Ír...

    Négy százalékkal csökkent tavaly az azt megelőző évhez képest Írországban a közúti balesetben elhunytak...  >>

  • Óvatosabban az...

    A téli időjárási körülmények és az adott útszakaszon történő felújítási munkák is nehezítik a közlekedést az M2-es...  >>