A kép mutogató
2018-03-27 21:16 | ORFK-OBB
Rövidfilm pályázat iskolásoknak a bűn- és balesetmegelőzés témakörében

Az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Petőfi Irodalmi Múzeum, valamint az „Életúton program” szakmai támogatásával a középfokú oktatási intézményekben tanuló diákok részére bűn- és balesetmegelőzési irodalmi rövidfilm pályázatot hirdet „A Kép-mutogató” címmel.

Az alkotóktól olyan tudatformáló és kreatív pályaműveket várunk, amelyek alkalmasak arra, hogy felhívják a figyelmet az írott és íratlan szabályok megtartására, és ezáltal a biztonságosabb mindennapi életre.

A pályázat beadása: a pályamunkád youtube linkjét és regisztrációs adataidat (név, lakcím, születési dátum, iskola neve és városa, telefonszám, e-mail cím) küldd el e-mailben az akepmutogato@orfk.police.hu e-mail címre legkésőbb 2018. Május 15-én éjfélig.

A pályázatra jelentkezni kizárólag saját készítésű alkotásokkal/filmekkel lehet, amelyek szerzői jogával a pályázó rendelkezik.

 

A pályázattal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információk letölthetők pdf-fájlban! 


  • Új mentőhajó a...

    A fürdőzők és a vizisportolók nagyobb biztonságban érezhetik magukat a Dunán az új alapítványi mentőhajó...  >>

  • Balesetmegelőzési...

    A héten került sor a területi (megyei, fővárosi) közlekedésrendészeti szervek balesetmegelőzési főelőadóinak tavaszi...  >>

  • Sebességcsökkentés...

    A lakott területen kívüli utakon csökkentették a megengedett legnagyobb...  >>