A kép mutogató
2018-03-27 21:16 | ORFK-OBB
Rövidfilm pályázat iskolásoknak a bűn- és balesetmegelőzés témakörében

Az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Petőfi Irodalmi Múzeum, valamint az „Életúton program” szakmai támogatásával a középfokú oktatási intézményekben tanuló diákok részére bűn- és balesetmegelőzési irodalmi rövidfilm pályázatot hirdet „A Kép-mutogató” címmel.

Az alkotóktól olyan tudatformáló és kreatív pályaműveket várunk, amelyek alkalmasak arra, hogy felhívják a figyelmet az írott és íratlan szabályok megtartására, és ezáltal a biztonságosabb mindennapi életre.

A pályázat beadása: a pályamunkád youtube linkjét és regisztrációs adataidat (név, lakcím, születési dátum, iskola neve és városa, telefonszám, e-mail cím) küldd el e-mailben az akepmutogato@orfk.police.hu e-mail címre legkésőbb 2018. Május 15-én éjfélig.

A pályázatra jelentkezni kizárólag saját készítésű alkotásokkal/filmekkel lehet, amelyek szerzői jogával a pályázó rendelkezik.

 

A pályázattal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információk letölthetők pdf-fájlban! 


  • Novemberi baleseti...

    2018. január 01. és november 30. között nőtt a személysérüléses közúti balesetek és a halálos áldozatok száma az elmúlt év hasonló időszakához képest. Íme, a...  >>

  • Mikulás akciók...

    A rendőri baleset-megelőzési munka szerves részévé, tradicionális elemévé vált, hogy december 06-án, azaz Miklós napján figyelemfelhívó közlekedésbiztonsági akciót...  >>

  • TISPOL Alcohol&Drugs...

    Ezen a héten az autósok fokozott ittasság ellenőrzésekre számíthatnak...  >>