Figyelem!

A cikk egy évnél régebben készült, a benne szereplő adatok és tények a megírás idejének helyzetét tükrözik.
5 tengelyen – biztos kézzel! – Jön az év kamionos versenye!
2015-07-13 16:14 | ORFK-OBB
A nyár végén ismét megkezdődik az 5 tengelyen – biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenysorozat, amelyet harmadik alkalommal szervez meg a NiT Hungary és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság.

Hamarosan újra felbőgnek a motorok, csikorognak az abroncsok és dübörögnek a lóerők: a nyár végén elindul az „5 tengelyen – biztos kézzel!” közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenysorozat, amelyet már harmadik alkalommal szervez meg a NiT Hungary közösen az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottságával.

A kitűzött cél, hogy bebizonyítsák: van partnerség az utakon, amelynek révén növelhető a közlekedés biztonsága, csökkenthető a balesetekben elhunytak száma. A vetélkedő hozzájárulhat a gépkocsivezetői szakma társadalmi rangjának, elismertségének növeléséhez, megmutatva a fiatal generációknak a kamionos élet szépségeit. A gyakorló gépkocsivezetők ügyességét, rátermettségét és kreativitását próbára tevő országos versenysorozat keretei között keresik a legjobban felkészült, járművét a legmagasabb szintű vezetéstechnikai tudással és legnagyobb biztonsággal kezelő magyar kamionsofőrt.

A jók között is a legjobb, a győztes nettó 1 millió forinttal távozhat! A részvétel nem csupán azért fontos, mert a győztes egy évig viselheti a Best Truck Driver Hungary 2015 címet, hanem azért is, mert a bajnok munkaadója is külön elismerésben részesül. A részvétel és a győzelem egyaránt rangot ad és referenciát biztosít a munkaadónak is, ami kiváló lehetőség cége jó hírének, imázsának, presztízsének növelésére, és büszkén hirdetheti, hogy a megrendelői a legkiválóbb szakemberre bízzák áruik szállítását.

Különleges élmény – minden résztvevő nyer!

Továbbra is a legjobbat keresik a jók között, aki ízig-vérig uralja járművét, ismeri szakmájának minden csínját-bínját, akinek lételeme a szabályos és biztonságos közlekedés, és aki nem hőköl hátra a kihívásoktól sem. Aki elég bátor, és megmutatja, mit tud, részese lehet egy nagyszerű hangulatú versenynek, ahol a szakma krémje méri össze tudását

A verseny valamennyi részletét, szabályait, feladatait, helyszíneit, nevezési módját megtalálja a verseny megújult weboldalán: www.5tengelyen.hu

 

Gyors, egyszerű, díjmentes nevezés!

Idén a versenysorozat támogatói átvállalták a nevezési díjat, így csupán egy kattintás a honlapunkon, majd rövid regisztráció után leadhatja nevezését. Hetente frissülő online próbatesztekkel segítjük a versenyre való felkészülésben.

 

VERSENYNAPTÁR

Nevezési határidő: 2015. augusztus 14.

Online selejtező időpontja: 2015. augusztus 30. 16:00

Elődöntők:

Időpontok: 2015. szeptember 12. és 13., illetve 19. és 20.

Helyszín: Waberer’s International Zrt. központi telephelye (1239 Budapest, Nagykőrösi út 351.)

 

A négy elődöntő győztesei és a további legjobb hat versenyző kerül be az országos döntőbe.

Döntő időpontja: 2014. október 3.

Helyszíne: drivingcamp Hungary (2072 Zsámbék, Drivingcamp út 1.)

A nyilvános döntőt Európa legkorszerűbb vezetéstechnikai tanpályáján rendezzük meg egy hangulatos családi nappal egybekötve. A döntővel egybekötött családi napon kamionos és autós szimulátorokkal, kerékpáros ügyességi pályákkal, gyerekeknek szóló játékos, interaktív közlekedésbiztonsági programokkal színesítjük az év kamionos versenyét, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a legkisebbek is megismerkedjenek a balesetmentes közlekedés szabályaival. De lesz ugrálóvár, sok-sok finomság és kreatív játszósarok is várja majd a gyerekeket.

 

Köszönjük a támogatást azoknak, akiknek közreműködésével létrejöhetett a verseny és a mindennapokban biztonságosabbá tehetjük a közúti közlekedést!

 

Szervezők:

NiT Hungary – ORFK OBB

Főtámogatók: drivingcamp Hungary, Gartner Intertrans Hungária, J.S. Logistics Hungary, Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram, MOL Magyarország – A  verseny üzemanyag-szállítója,  Waberer’s International Zrt. 


Vissza
  • Új uniós...

    A közúti közlekedésbiztonsági adatszolgáltatás rendszere jelentős átalakítás előtt áll. Jövőre hét új teljesítménymutató bevezetése...  

  • Ajtónyitás...

    A figyelmetlen ajtónyitásra visszavezethető kerékpáros balesetek könnyen elkerülhetők, ha a távolabbi kezünkkel nyitjuk ki a gépkocsi ajtaját....  

  • 20 mph a wales-i...

    A wales-i kormány csökkenti a megengedett legnagyobb sebességet a lakott területen belüli...